Bine ati venit la BioTex

Despre BioTex

Din dorința de a oferi produse ecologice de care să se bucure cât mai multe persoane, am creat BioTex , prima marcă românească de textile 100% organice.

Folosim fire și țesături biologice acreditate și fiecare produs este vândut cu certificat de conformitate .

Ne adresam în special firmelor specializate în vânzarea de produse textile de pe piața internă și externă prin productia de serii mici si medii .

In funcție de necesitațile dumneavoastră vă oferim posibilitatea de personalizare a produselor prin brodare sau printare .

Stilul și culorile produselor noastre sunt rezultatul colecțiilor prezentate partenerilor noștrii externi pentru care livrăm peste 50.000 de produse anual .

Participăm la toate evenimentele importante de profil interne și internaționale pentru a ne însuși tendințele modei și pentru a arata lumii ceea ce producem .

Produsele noatre le puteți găsi pe magazinul nostru online dar și de pe cel mai mare magazin online www.emag.ro/biotex

//www.biotex.ro/wp-content/uploads/2018/11/5a2a6213ead2b6.4270614815127270599618.png

100% Organic Textilles

o senzație pura

Hainele pe care dorim să le purtăm trebuie să fie chic, cool, confortabile și fără a costa o avere.

BioTex este un brand unic, deoarece oferă stiluri cu țesături high-end, care sunt accesibile și încurajează dezvoltarea durabilă și prietenoasă cu mediul înconjurător.

Folosim fire și țesaturi biologice acreditate și producem modele în conformtate cu tendințele actuale ale modei , pentru persoane active și dornice de a purta produse de înaltă calitate la prețuri accesibile.

 

//www.biotex.ro/wp-content/uploads/2020/11/banner-GOTS-biotex.png

Hours

  • Zilnic 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă închis
  • Duminică închis

Details

ro_RORomână