Tendintele pentru primavara 2019

Tendintele pentru primavara 2019

Timpul funcționează diferit în lumea modei. În timp ce majoritatea dintre noi își scot puloverele confortabile de lână și își spală praful de pe ghetele noastre din piele, proiectanții s-au gândit deja la vara / primăvara anului 2019. În această lună au prezentat desenele lor la Săptămâna Fashion Week din New York , din ce să se aștepte pentru sezonul următor.

Deja, s-ar putea să știți că galbenul este o culoare dominantă în majoritatea colecțiilor. Buzunarele Puff sunt un alt trend pe care designerii au fost de acord, aducand stilul anilor ’80 in anul viitor. În ciuda temelor repetate pe care le-am văzut în acest sezon, fiecare designer a avut o altă abordare în colecțiile lor. Luați tendința de colorare a cravatelor, de exemplu: Mike Eckhaus și Zoe Latta din Eckhaus Latta au prezentat un sacou de vopsea de cravată alb-negru și pantaloni în timp ce John Elliott a ales să debuteze o pereche de pantaloni de vopsit. În timp ce designerii au explorat aceste teme similare în felul lor, am fost înzestrați cu priveliști minunate de primăvară .

În loc să sunăm la fiecare tendință pe care am văzut-o pe podiumuri, am redus-o cu puțină atenție până la primele nouă tendințe de primăvară pe care ar trebui să le cunoașteți. În mod evident, probabil că te gândești la sezonul de lemne de dovleac și la sezonul de pulovere chiar acum, dar marchează asta înainte de vara anului 2019 ajung. Veți dori să purtați tendințele înainte ca ceilalți să înceapă.

 

Hours

  • Zilnic 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă închis
  • Duminică închis

Details

ro_RORomână